Sam Edelman Kleine 5 Damen Mode Halbstiefel Stiefeletten Zwart Nieuwe Tuimelde Lederen

B00U1DBAQO
Sam Edelman Kleine 5 Damen Mode Halbstiefel & Stiefeletten Zwart Nieuwe Tuimelde Lederen
  • Dames
  • Schacht: Leer
  • binnenmateriaal: Zonder voering
  • Toplaag: Leer
  • sluiting: rits
  • hielhoogte: 2,5 cm
  • Hak Type: flat
Sam Edelman Kleine 5 Damen Mode Halbstiefel & Stiefeletten Zwart Nieuwe Tuimelde Lederen Sam Edelman Kleine 5 Damen Mode Halbstiefel & Stiefeletten Zwart Nieuwe Tuimelde Lederen Sam Edelman Kleine 5 Damen Mode Halbstiefel & Stiefeletten Zwart Nieuwe Tuimelde Lederen Sam Edelman Kleine 5 Damen Mode Halbstiefel & Stiefeletten Zwart Nieuwe Tuimelde Lederen Sam Edelman Kleine 5 Damen Mode Halbstiefel & Stiefeletten Zwart Nieuwe Tuimelde Lederen
Selecteer een pagina
Kamik Mannen Onderdak Rubberen Laarzen Groene olijf
Royal Dames Republiq Brug Zip Boot Blk Slip Laarzen Zwart black
Log in Hilfiger Denim Damen B1385oo 3a Chelsea Boots Schwarz zwart
Aanmelden

librouwer 3 jaar geleden

​Goed, en dan heb je de bevalling achter de rug en ben je dus moeder (of vader)! Vet tof! Maar dan?

1. Kraamverband is tof. Zorg dat je daar meer van in huis hebt dan alleen het pak dat in je kraampakket zit, want je zult het nodig hebben. De eerste dagen had ik er rustig twee in m’n onderbroek dus dat ging hard. Sowieso is het daar beneden een behoorlijke janboel: hechtingen en uitgerektheid enzo. Tip: flesje water naast de wc voor bij het plassen. Houdt de boel mooi schoon en helpt ook tegen branderigheid

广告
inRead invented by Teads

2. Ik was slecht voorbereid op al dat bloed dat je kwijtraakt na de bevalling. Je bloedt je rot, wel twee of drie weken! En soms zitten er klonten in die zo groot zijn dat je ze hoort vallen als je op de wc zit of onder de douche staat. En dat de klont dan niet door het doucheputje kan. Dan voel je je goed joh… Oke niet. Poepen is trouwens ook eng, door eventuele hechtingen, maar dat valt eigenlijk reuze mee!

2. Schaf oma-onderbroeken aan voor dat kraamverband, bij voorkeur zwarte. Kekke stringetjes met kanten randjes zijn niet je vriend. Ik had witte, grijze en leuke turquoise (want tuurlijk ben ik superoppervlakkig en dacht ik er nog wel een beetje leuk uit te zien) en dat is heel smerig met al dat bloed en de vlekken die er toch nooit meer uitgaan.

3. Borstcompressen moet je ook hebben want je borsten beginnen te pas en te onpas te lekken. Handig spul. Zorg ook dat je een kool in huis hebt, want dat oudewijvenpraatje dat kool helpt tegen stuwing klopt echt. En geloof mij: als je stuwing hebt, heb je ineens geen bezwaar tegen een halve groentewinkel in je supersexy voedingsbeha.

4. Voedingsbeha’s wil je trouwens ook kopen want leuke Victoria’s Secret beha’s zijn niet handig met borstvoeding. Dat weet ik want dat heb ik natuurlijk geprobeerd, ijdel als ik ben. Koop er minstens twee, maar liever vier ofzo. Er komt namelijk sowieso melk in maar ook kots van je kind en als de kraamhulp weg is, wordt was doen ineens een heel karwei.

Contactinfo:

Integraal vzw, Willebroekkaai 37, 1000 Brussel • Tel: 02 21 22 221 - Fax 02 40 30 563 [email protected] Adidas Prestaties Mens Pro Model Basketbalschoen Grijs / Wit / Metallic Goud

© 2017 Proforma

De uitstroom van oudere werknemers zal de komende jaren zeer hoog liggen. De manier waarop de arbeidsmarkt vergrijst, is structureel van aard. Door toedoen van deze bevolkingsveroudering, krijgen steeds meer organisaties of instellingen op korte termijn te maken met een toenemende aantal medewerkers die hun (brug)pensioenleeftijd bereiken. Daarom wensen steeds meer bedrijven en organisaties iets zinvols terug te doen voor de jarenlange inzet van hun trouwe en ervaren medewerkers. Het opstarten van een aangepaste programmareeks over ‘Voorbereiding op Pensioen’ past volkomen in deze visie. Wanneer medewerkers hun werkomgeving met een goed en tevreden gevoel en vanuit wederzijdse dankbaarheid kunnen verlaten, zijn zij de beste ‘ambassadeurs’ van hun oude werkplek.

​Bedrijven en organisaties geven hiermee een aanzet naar een goed leeftijdsbewust en kwaliteitsvol personeelsbeleid.

Terecht staat goede zorg voor “menselijk kapitaal” bij veel bedrijven en organisaties vandaag hoog op de agenda. Aandacht voor medewerkers die weldra met met pensioen gaan, vormt het sluitstuk van kwalitatief personeelsbeleid. Wanneer medewerkers hun werkomgeving met een goed en tevreden gevoel en vanuit wederzijdse dankbaarheid kunnen verlaten, zijn zij de beste ‘ambassadeurs’ van hun oude werkplek.

Afscheid nemen van het werk en met pensioen gaan betekent een scharniermoment in het leven. Het is een belangrijk kruispunt in de carrière die heel wat praktische vragen oproept. Samen met uw personeelsdienst helpen we uw medewerkers op weg om op tijd een gezonde switch te maken van werk naar pensioen. We bieden een cursus die uw medewerkers over verschillende aspecten van hun nieuwe levensfase grondig zal informeren maar zeker ook zal inspireren

​​Formules

De (interactieve) infosessies en workshops bieden we aan in verschillende formules en dit voor de doelgroep ambtenaren, werknemers of zelfstandigen en zowel voor Nederlandstaligen als Franstaligen.

De informatie kan geboden worden op een ganse dag, halve dagen of een modulaire cyclus van enkele voor- of namiddagen. De locatie is naar uw keuze: in company (bij voorkeur) of op een externe locatie.

In onze cursussen staan kennisdeling en groepsinteractie steeds centraal.

Enkele thema’s die aan bod kunnen komen:

Afscheid nemen van het werk

Active Kids is dé plek voor uniek en supergaaf binnen- en buitenspeelgoed. Alles is direct online te bestellen en u bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Breda!

Categorieën
Klantenservice
Mijn account

Active Kids is dé plek voor uniek en supergaaf binnen- en buitenspeelgoed. Alles is direct online te bestellen en u bent natuurlijk van harte welkom in onze showroom in Breda!

© Copyright 2018 - Powered by Lightspeed - Theme by DMWS.nl